Brakettskilt

Brakettskilt kan leveres i de fleste farger (og fargekombinasjoner skilt/tekst) og størrelser etter dine ønsker.

Selv om bruk av selvklebende tape utvilsomt er den mest praktiske og økonomiske metoden for å identifisere rørledninger innendørs, anbefaler vi ikke bruk av tape utendørs og områder som ofte vaskes og spyles.

Selvklebende tape og skilt stilller store krav til underlaget for å få skikkelig, permanent feste. Overflaten tapen skal festes til må være helt ren, jevn, og tørr,og lufttemperaturen må være minst 10 grader Celsius under monteringen. Uheldigvis er det ikke ofte man finner slike forhold i vår del av verden.

Vår anbefaling

Vi anbefaler derfor at laminarte PVC-skilt benyttes for rørmerking i slike områder. Disse skiltene er svært værbestandige og festes til rørene med nylon-stropper og PVC-låser.
I spesielt utsatte områder (f.eks. offfshore, sjø-nære, eller ofte spylte anlegg), anbefaler vi bruk av laminerte PVC-skilt montert i sjøvannsbestandige aluminiumsbraketter som festes til rørene med PVC-belagte, rustfrie stålbånd og rustfrie låser. Ingen av disse festemetodene stiller krav til overflaten skiltene festes til, og skiltenes levetid forlenges til mange ganger selvklebende materiell.

Brosjyre for nedlasting

Brosjyre for brakettskilt.